Svenska folket: Ingen Zlatan i landslaget

ANNONS
|

Sverige har gått fram som en ångvält i VM-kvalet. 2-1-vinsten mot Frankrike i början av sommaren förde upp landslaget överst i kvaltabellen - före både fransoser och holländare.

På torsdag spelas en mycket viktig bortamatch mot Bulgarien. I samma omgång möts Frankrike och Holland. Det är med andra ord upplagt för en rafflande kvalavslutning i höst.

Skulle Sverige klara sig igenom kvalet och ta sig till VM i Ryssland nästa sommar har det diskuterats om hur landslagsledningen skulle ställa sig till en eventuell comeback för Zlatan Ibrahimovic.

Spelarna verkar överens: Zlatan är välkommen.

– Nu har vi skapat en dynamik i gruppen som fungerar väldigt bra med Janne och många nya i ledarstaben. Klart att de nya som kommer in får finna sig i det och hitta sin plats. Men som fotbollsspelare och person kan han höja vilket landslag och lag som helst i hela världen, säger Marcus Berg till Sportbladet.

ANNONS

Det svenska folket är inte lika övertygat.45procent av svenskarna vill inte se Zlatan Ibrahimovic i Janne Anderssons landslag, det visar en undersökningInizio gjort på uppdrag av Aftonbladet. 32 procent vill se MFF-produkten tillbaka i landslagsdressen, resten är tveksamma.

ANNONS