Svaret efter Messis missnöje

Paris Saint-Germain besegrade Lyon under söndagskvällen. Men den stora snackisen efteråt var tränaren Mauricio Pochettinos beslut att byta ut Lionel Messi – vilket verkade uppröra stjärnvärvningen från Barcelona.

ANNONS
|

PSG jagade ett segermål hemma mot Lyon. Då bytte Pochettino ut Lionel Messi med kvarten kvar av matchen. Messi undvek att skaka hand med Pochettino och satte sig på bänken och såg långt ifrån nöjd ut. Bilderna spred sig snabbt och blev en snackis.

Nu har Pochettino uttalat sig om situationen.

– Fotboll handlar om att ta beslut och varenda ett av dem tas för lagets bästa. Ibland är folk nöjda med dem, ibland är de inte det, säger han enligt Reuters.

Icardi avgjorde på stopptid

Pochettino var efteråt inte allt för bekymrad över Messis ansiktsuttryck.

– Jag frågade honom hur det kändes och han sa att det var okej. Inget mer, det var vad vi sa, säger Pochettino.

ANNONS

Matchen då? Ingen Messi på planen i slutet av matchen, men det var en annan argentinare som spelade en huvudroll. Mauro Icardi, som byttes in sent i matchen, satte på stopptid det avgörande 2-1-målet.

Efter sex omgångar toppar PSG Ligue 1.

LÄS MER:Ilestedt om nya klubben: "Mycket Messi"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS