Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Supporterklubbens ordförande: "Jag backar Janne"

Janne Carlsson svingar ordentligt mot Öis. Och från supporterhåll stöttas den sparkade sportchefen. – Jag backar Janne, säger Sandra Arvidsson ordförande i Öis officiella supporterklubb, Balders Hage.

Personerna i Öis som Janne Carlsson svingade mot i sin intervju med GP har valt att inte bemöta den sparkade sportchefens kritik. Från supporterhåll har det däremot kommit reaktioner på Carlssons utspel.

– Han har ett stort hjärta för klubben och jag tror inte han har gått ut med den här informationen för att skada klubben – tvärtom. Jag tror han är genuint orolig och jag delar Jannes oro, säger Sandra Arvidsson, ordförande i Balders Hage. 

Enligt Arvidsson har flera öisare ställt sig frågande till klubbens agerande i Carlsson-frågan.

– De reaktioner jag har fått har varit från supportrar och medlemmar som ställer sig frågande till varför klubben inte går ut och ger sin syn på saken. Det är någon enstaka som tycker att Janne kunde ha väntat med kritiken till efter säsongen, men det är ingen som har hört av sig till mig och tyckt att Janne har gjort fel som har berättat.

Nu hoppas hon att ledningen tar tillfället i akt och inkluderar och informerar supportrarna om vad det är som försiggår - och att klubben berättar hur de ser på dispyten med Carlsson. 

– Det pågår en hel del spekulationer nu och jag hoppas verkligen att klubben bjuder in oss supportrar och ger sin syn på det hela.