AC Milan firade segern mot Bologna med att kasta upp tröjor på läktaren. Det ska ha slutat med att en person blivit knivhuggen.
AC Milan firade segern mot Bologna med att kasta upp tröjor på läktaren. Det ska ha slutat med att en person blivit knivhuggen. Bild: Bildbyrån

Supporter knivhuggen – efter bråk om matchshorts

Serie A-matchen mellan Milan och Bologna blev målrik och innehöll en fin hyllning till Bolognas cancersjuke tränare Sinisa Mihajlovic. Men efterspelet blev desto mer tragiskt. Italienska medier uppger att en Milansupporter knivhöggs efter bråk om spelares uppkastade matchkläder.

ANNONS
|

Under gårdagskvällen spelades Serie A-möte mellan Bologna och Milan. Två klubbar som för övrigt ryktats visat intresse för Zlatan Ibrahimovic.

Det blev en händelserik och målrik tillställning som Milan till slut skulle gå vinnande ur med uddamålet. Det blev 3–2 till gästerna, bland annat efter att Theo Hernandez i Milan gjort mål både på Bologna och på sin egna målvakt.

Allvarliga skador

Efter matchen ville Milanspelarna tacka sina tillresta supportrar och kastade upp matchtröjor och shorts på läktaren som en fin gest.

Men den skulle bli ödesdiger.

På vägen ut ur arenan ska en Milan-supporter ha blivit knivhuggen. Det rapporterar italienska medier om.

ANNONS

Sportbladet skriver att tv-kanalen RAI har uppgett att personen förts till sjukhus med allvarliga skador, men tillståndet ska inte vara livshotande.

Under matchen hyllades för övrigt Bolognas cancersjuke tränare Sinisa Mihajlovic som var tillbaka efter sin benmärgstransplantation.

ANNONS