Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Supertalangen drillas stenhårt för att vara redo: "Klagar inte"

Han fick stora delar av fjolåret förstört av en fotskada. Nu kämpar Patrik Karlsson Lagemyr för att ta sig tillbaka – men får klara sig utan spel i Dubai. – Klart att det är jobbigt, säger han.

Den tekniske liraren blev snabbt en publikfavorit hos de blåvita fansen. Men skador förstörde förra säsongen för Patrik Karlsson Lagemyr. När samtliga spelare i Blåvitt är på plats i Dubai och tränar så är det en spelare som kör stenhårt vid sidan av. Tillsammans med sjukgymnasten Fredrik Larsson kämpar ”Paka” för att hinna tillbaka innan säsongen drar igång – något spel i Dubai blir det inte.
– Jag kommer inte vara med och träna med laget här, det blir inte så. Vi har sagt att jag ska vara tillbaka i mars ungefär, säger han.

Hur är det att vara vid sidan av när alla andra får vara med?
– Det är klart att det är jobbigt men jag klagar inte. Det är perfekta förutsättning och en möjlighet för mig att köra extra med Larsson. Det är bara positivt. Sen är det kul att få spela fotboll här i värmen, vi tränar på gräs så det är perfekt, säger han och fortsätter.
– Sen är det väldigt kul att vara iväg med laget. Vi gör allt tillsammans, vi äter ihop och har gemensamma aktiviteter så det är bra.

Hur går rehaben?
– Jag känner mig bra. Det gör inte ont eller något men jag ska ta det lugnt mellan passen. Det är för att leder och muskler ska kunna byggas upp.