Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Succéspelaren osäker: "Får se hur mycket speltid"

Mot Oskarshamn i Svenska Cupen får Jörgen Lennartsson klara sig utan Billy Nordström. Kring Elias Omarsson finns det en osäkerhet. – Han kommer vara med i truppen, sen får vi se hur mycket speltid det blir, säger Jörgen Lennartsson.

Billy Nordström har haft en ganska tuff säsong i IFK Göteborg. Först var det Haitam Aleesami som var opetbar och efter honom har det varit i Scott Jamiesons skugga som Billy Nordström fått hålla till. Någon speltid mot Oskarshamns AIK i Svenska Cupen blir det inte heller för Nordström som är skadad – efter U21-mötet med Helsingborg.
– Han fick lite känning i ett lår och därför har vi inte låtit han träna. Men det är en säkerhetsgrej att han inte är med imorgon. Vi vill inte att han åker på en bristning men jag räknar med honom tillbaka på lördag, säger Jörgen Lennartsson.

Höstens succéspelare i IFK Göteborg, Elias Omarsson är ett osäkert kort inför Cup-mötet. Den isländske anfallaren har spelat mycket för det isländska U21-landslaget som missade mästerskapet på målsnöret.
– Han landar ikväll och hade en tuff match. De förlorade ju och missade allt så det har varit mentalt tufft för de isländska spelarna för Omarsson.

Han är inte med?
– Jo, det tror jag! Jag räknar med honom i truppen. Sen får vi se hur mycket speltid det blir.