Succén fortsätter för Isak – mål och assist

Alexander Isak, 20, har en hyfsad vecka. Efter succén mot Real Madrid med dubbla fullträffar slog han till igen mot Athletic Club med både mål och assist.– Han gör kaos med dem, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp.

ANNONS
|

I torsdags var Alexander Isak med och sänkte Real Madrid med två fullträffar och hyllades stort efter matchen. Trots den succén var det bänken som gällde under söndagen mot Athletic Club för den svenske talangen.

Men tio minuter in i den andra halvleken var det så dags för Isak att hoppa in när han bytte av Willian José och började att skapa oro hos motståndarförsvaret omgående.

– Han är fylld av självförtroende. Wow, vilken prestation. Det är en helt annan energi i Real Sociedad nu när Isak kommit in, säger experten Marcelo Fernandez i C More.

Tio minuter efter inhoppet skulle Alexander Isak frispela Portu som enkelt kunde sätta dit ledningsmålet för Real Sociedad.

ANNONS

Bortalaget skulle kvittera när Inaki Williams löpte sig fri och enkelt placerade in bollen bakom Alex Remiro.

Isak bakom det mesta

Det skulle dock inte sluta oavgjort i derbyt.

För med dryga tio minuter kvar skulle segermålet komma.

Vem som gjorde det?

Jo, den glödhete Alexander Isak som höll sig framme och tryckte in en retur.

– Isak gör totalt kaos med Athletic just nu, säger kommentator Adam Pinthorp.

Målet mot Athletic Club var Alexander Isaks tolfte för säsongen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS