Suarez, det vinnande spelet och Jonathan Bräck själv.
Suarez, det vinnande spelet och Jonathan Bräck själv.

Suarez bett gav Jonathan vinst på 14 000

ANNONS
|

Inför VM-slutspelet satt Jonathan Bräck och tittade på olika special-spel på Betsafe – och fastnade lite extra för ett.

– Jag såg spelet på Suarez och tyckte att det var roligt, han har ju en historia av att bitas, säger 23-åringen.

Till en början tänkte Jonathan satsa ett par hundra kronor på uruguayanens bitbenägenhet, men efter att kompisen Martin kallat det för att "slösa bort pengar" så blev det till slut bara 80 kronor. Pengar som genererade en vinst på 14 000.

Är du lite arg på Martin såhär i efterhand?

– Nej, det är svårt att vara sur när man vunnit 14 000. Men det kunde ju ha blivit mer, och det har han ju fått höra.

ANNONS

När Suarez osannolikt nog högg till i matchen mot Italien så satt Jonathan på helspänn hemma i tv-soffan. Hade det varit ett bett eller inte?

– Kommentatorerna sa först att det var en skallning, då tänkte jag "nej, Suarez håller inte på med huvudet när han kan använda tänderna".

Och mycket riktigt. Senare fick Jonathan också bekräftat att hans spel hade gett utdelning. Han var en av160 personer som vunnit på spelet inom Betsson Group. För pengarna blir det en fotbollsresa till England med en kompis.

– Men jag bjuder nog inte med Martin, skojar han.

Och det kan finnas mer pengar att tjäna för Jonathan framöver i VM. Nu sitter han och hoppas att en viss Jimmy Jump ska göra ett uppdykande i Brasilien.

– Jag har satsat 100 kronor på att han ska göra ett framträdande. Lite sämre odds där än på Suarez, men fortfarande bra, säger Jonathan.

ANNONS