Sävedalens Nellie Nygren är en av spelarna i Pia Sundhages F15-landslag.
Sävedalens Nellie Nygren är en av spelarna i Pia Sundhages F15-landslag. Bild: Bildbyrån

Stormen stoppade Sundhages landslag

Pia Sundhages F15-landslag gjorde under fredagen sin första landskamp. Eller nästan. Match fick avbrytas i den i andra halvlek på grund av stormen Knud.

ANNONS
|

F15-landslaget med Pia Sundhage som förbundskapten spelade under fredagen sin första landskamp någonsin. men matchen mot Norge på Öland fick avbrytas en bit in i andra halvlek när stormen Knud drog in.

Redan innan domaren valde att avbryta matchen hade det svenska landslaget en tuff kväll. Norge hade dragit ifrån till 3-0.

– Det var en väldigt annorlunda match. En match som spelarna nog alltid kommer att komma ihåg. Matchen då regnet och blåsten tvingade dem av planen. Det blev helt mörkt helt enkelt. Det är svårt att spela i blåst, men jag tycker att båda lagen klarade det ganska bra ändå. Även om vi inte spelade färdigt matchen hann vi få massa läropengar, säger Pia Sundhage till Svenska fotbollförbundets hemsida.

ANNONS

LÄS MER:Sju lokala talanger i Sundhages landslag

Men redan på söndag får Sundhages lag, med ett gäng spelare från fotbollen i och runt Göteborg, en ny chans när de återigen ställs mot Norge.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS