Stora avbräcket – van Dijk skadad

Liverpools Virgil van Dijk missar ett antal matcher på grund av en skada i baksida lår. Det meddelade tränaren Jürgen Klopp på fredagen.

ANNONS
|

Nederländaren Virgil van Dijk har varit viktig för Liverpool under säsongens första halva och har kommit till spel i samtliga 17 ligamatcher sedan säsongsstarten.

Nu står det dock klart att laget får klara sig utan sin mittback, vilket Jürgen Klopp meddelade på fredagens presskonferens inför mötet med Wolverhampton.

– Vi pratar om veckor, kanske mer än en månad. Det kom som en överraskning och är ett stort avbräck för oss, konstaterade tysken.

Det hela rör sig om en skada i baksida lår som nyckelspelaren ådrog sig i Liverpools senaste match mot Brentford, där han tvingades utgå i halvtid.

Van Dijk anslöt till Liverpool inför säsongen 2018. Han har sedan dess vunnit flera stora troféer med klubben och utsågs till Premier Leagues bästa spelare 2019.

ANNONS

LÄS MER:Cristiano Ronaldo kan bryta mot lagen i flytten till Saudiarabien

LÄS MER:Drabbad av ovanliga sjukdomen: ”Kunde slutat annorlunda”

LÄS MER:Agüero avslöjar: Messi blev arg under firandet

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS