Stjärnorna bröt mot restriktioner – firade jul med elva personer

London lyder under stränga restriktioner för att minska spridningen av covid-19. Under julen fick man bara umgås med personer i samma hushåll. Nu har fyra Premier League-spelare skapat rubriker sedan de synts fira jul tillsammans med totalt 18 personer.

ANNONS
|

Tottenham-spelarna Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso, Erik Lamela och West Hams Manuel Lanzini syns posera för kameran tillsammans med sina respektive familjer på ett foto som Daily Mail kommit över.

På fotot syns totalt 18 personer samlade på en liten yta – vilket går rakt emot de restriktioner som London lyder under för att minska smittspridningen i samhället.

Enligt regler som presenterades 19 december fick man bara träffa personer i samma hushåll i samband med julen.

Sedan saken blev offentlig har båda klubbarna gått ut med pressmeddelande om spelarnas agerande.

”Vi är extremt besvikna och tar starkt avstånd från den här bilden som visar några av våra spelare med familj och vänner tillsammans på jul, särskilt eftersom vi känner till uppoffringen alla runt om i landet gör för att hålla sig säkra över julhelgerna”, skriver Tottenham, enligt Daily Mail.

ANNONS

”Klubben har satt högsta möjliga standard när det gäller protokollen kring covid-19 så vi var besvikna över att få reda på vad Manuel Lanzini hade gjort. Saken har blivit hanterad internt och Manuel har påmints om sina skyldigheter.”, skriver West Ham.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS