Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/6

Stjärnbråket i storklubben: "Har sagt till honom"

Real Madrid vann klubblags-VM men efter segern skakas storklubben av ett spelarbråk. Detta efter att James Rodriguez gått ut och sagt att han vill lämna klubben. – Det är inte rätt dag att ta upp sina personliga problem, säger lagkaptenen Sergio Ramos.

Real Madrid leder den spanska ligan, tre poäng före Barcelona trots att Madrid-klubben har en match mindre spelad. Under söndagen blev Real Madrid dessutom bäst i världen efter seger i klubblags-VM mot japanska Kashima Antlers. Spelarna firade segern och titeln men för den colombianske stjärnan James Rodriguez verkar det inte varit särskilt mycket glädje.
– Jag kan inte slå fast att jag kommer stanna här. Jag har flera anbud och nu har jag sju dagar på mig att fundera igenom dem. Jag trivs i Madrid, men jag måste också få speltid. Jag blir lite ledsen när jag inte får spela en enda minut i en sådan här final, men självklart gläds jag också åt laget, sa colombianen.

LÄS ÄVEN: Ronaldo sköt VM-titeln till Real Madrid

Rodriguez utspel ser inte ut att ha fallit i särskilt god ton hos hans lagkamrater. Lagkaptenen i Real Madrid, Sergio Ramos kritiserar James Rodriguez i en intervju med Goal.
– Jag har sagt åt honom tydligt och hoppas att han stannar. En sådan här dag var det inte rätt att fokusera på andra frågor, säger Ramos. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.