Stjärnans känslosamma tack till fansen

Kroatien slogs ut av Portugal i åttondelsfinalen i EM. Efter uttåget hyllar Darijo Srna de kroatiska fansen. ”Vi älskar er”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Inför EM pratade lagkaptenen Darijo Srna om att avsluta landslagskarriären på grund av alla resor och att han vill tillbringa mer tid med familjen. Den 33-årige högerbacken debuterade redan 2002 och har gjort 134 landskamper för Kroatien. I EM i Frankrike blev det respass i åttondelsfinalen mot Portugal efter att Ricardo Quaresma avgjort sent i matchen.

Men det var inte det tyngsta beskedet som Darijo Srna fick under EM. Hans pappa avled mitt under mästerskapet och Srna lämnade Frankrike för att vara med familjen. Ett par dagar senare återvände han dock och spelade klart mästerskapet. Efter slutet i landslaget hyllar han nu de kroatiska fansen i ett känslosamt inlägg på Instagram.

ANNONS

”Kära kroatiska fans,

Ett obeskrivbart stort tack till alla för er överväldigande kärlek. Utan den hade jag inte haft styrka att gå igenom den tyngsta perioden i mitt liv.

Aldrig kommer jag att glömma.

Tack för all support, alla rop, alla applåder, alla skyltar. Om man bara såg till fansen så skulle vi vara världsmästare! Ingen gillar inte sättet som ni gillar oss på och vi älskar er. Förlåt oss för all ledsamhet och tårar i slutet, tro mig, vi ville det lika mycket som ni. Kroatien – för alltid!”.

ANNONS