Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Stjärnans hälsning efter attacken: "Mår mycket bättre"

Marc Bartra fick, efter att flera explosioner inträffat vid Dortmunds spelarbuss på tisdagen, föras till sjukhus. Men redan nu hälsar spanjoren att han är på bättringsvägen. – Som ni ser mår jag mycket bättre. Tack till alla för ert stöd och era hälsningar, hälsar han på sin Instagram.

Flera explosioner inträffade vid spelarbussen när Borussia Dortmunds trupp var på väg till Signal Iduna Park för hemmamötet mot Monaco i den första Champions League-kvartsfinalen. Två rutor i bussen krossades och tyskarnas mittbacksrese Marc Bartra fick föras till sjukhus sedan han träffats av glassplitter. 

– Det första han hörde var en kraftig smäll och en explosion. Sedan började han känna smärta i huvudet och i armen, säger spelarens pappa Jose Bartra till spansk tv.

LÄS MER: Bartra opererad efter explosionen

Det stod dock ganska snabbt klart att Bartra hade klarat sig undan med ett benbrott. Och försvararen har genomgått en lyckad handledsoperation. 

LÄS MER: "Vi duckade och kastade oss på golvet"

"Tack för ert stöd" 

– Läkarna har varit noggranna och sade att det var ett enkelt benbrott, att han inte hade någonting kvar i armen och att han kommer att stanna kvar på sjukhuset ett par dagar, men att han sedan kan åka hem, säger Jose Bartra till spanska medier.

LÄS MER: Säkerheten i fokus inför kvällens stormöte

Och nu skickar Marc Bartra själv en hälsning från sjukhuset, via sin Instagram, där han meddelar att han redan mår mycket bättre. 

LÄS MER: En gripen för attentatet i Dortmund

"Hej allihopa! Som ni ser mår jag mycket bättre. Tack till alla för ert stöd och era hälsningar. All min styrka är med mina lagkamrater, supportrarna och fansen i Dortmunds match i kväll", skriver han. 

Tisdagens inställda match spelas i stället i kväll.