Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/6

Stjärnan vägrar spela för mästarklubben: "Känner mig förrådd"

Leicester Citys anfallare Leonardo Ulloa vägrar spela för klubben sedan han nekats en övergång till ligakonkurrenten Sunderland. "Jag känner mig förråd av Ranieri och och sviken av klubben", skriver argentinaren via sitt Twitter-konto.

Leonardo Ulloa har varit en viktig pjäs i den moderna sagan om Leicester City. Anfallaren värvades för drygt 80 miljoner kronor 2014 vilket då var klubbrekord för Leicester och under fjolårets osannolika säsong, som slutade med Premier League-titeln, stod den 30-årige argentinaren för ett flertal viktiga mål under avslutningen.

Men nu har det skurit sig rejält mellan klubben och Ulloa som tidigare under januari lämnade in en transferbegäran, efter att hans speltid blivit allt mer sparsam under tränaren Claudio Ranieri.

Men efter att Leicester tackat nej till ett bud på honom från Sunderland tog Ulloa till Twitter för att visa sitt missnöje öppet.

"Med respekt för alla Leicester-fans. Jag känner mig förrådd av Ranieri och sviken av klubben. Jag kommer inte spela för dem igen...", skriver Ulloa.

Återstår att se vad som händer härnäst men helt klart är det så att Leicester City, som varit i riktigt svag form den senaste tiden med en seger på de sju senaste matcherna, inte välkomnar ytterligare ett problem.

Transferfönstret stänger vid midnatt den sista januari och enligt The Guardian överväger Leicester disciplinära åtgärder mot Ulloa efter utspelet.