Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/8

Stjärnan i storbråk – vägrar spela

West Hams storstjärna Dimitri Payet har meddelat klubben att han vägrar spela, det berättade tränaren Slaven Bilic på en presskonferens under torsdagen. – Han vill inte spela för oss men vi kommer inte sälja honom, säger Bilic.

Det stormar rejält i Premier League-klubben West Ham. Under torsdagsförmiddagen meddelade tränaren Slaven Bilic att klubben storstjärna, den franske landslagsmannen Dimitri Payet, vägrar spela för klubben efter han inte kommit överens om ett nytt kontrakt.

– Han vill inte spela för oss men vi kommer inte sälja våra bästa spelare. Han kommer inte att säljas. Jag pratade med ordföranden och det handlar inte om pengar, vi gav honom ett långt kontrakt för vi vill att han ska stanna, säger tränaren Slaven Bilic.

Payet har varit West Hams klart största stjärna sedan han kom till klubben 2015. Nu verkar 29-åringen sikta på att få till en flytt, trots att West Ham vägrar att sälja.

I den franska radiokanalen RMC Sport flirtade han för en månad sen med storklubben Arsenal.

– De gjorde fem eller sex mål mot oss på vår hemmaplan. När du ser ett lag spela så känner man som en teknisk spelare att man skulle kunna ha kul i ett sånt lag. De är kandidater att vinna ligan varje år, sa Payet till radiokanalen enligt Sky Sports.  

Enligt brittiska The Telegraph ska orsaken till Payets oväntade "strejk" vara att West Ham nobbade ett bud på drygt 200 miljoner kronor från Payets förra klubb Olympique Marseille.