Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Starka reaktioner efter Hyséns straffsituation

Tobias Hysén gick omkull i straffområdet i den 37:e minuten. Domaren pekade direkt på elvameterspunkten - men på sociala medier var det delade åsikter om det var ett korrekt domslut.

Det var en chansfattig första halvlek mellan Falkenberg och IFK Göteborg i den allsvenska premiären - tills Otto Martler gjorde ned Tobias Hysén i straffområdet i den 37:e minuten. Mads Albaek var skicklig från elva meter och prickade in 1-0 för Blåvitt.

Men både i C more-studion och på sociala medier blev situationen omdiskuterad.

"Inte nog med att Hysén filmar, han filmar dessutom USELT. Rena Gilardino-dyket. Hur kan de säga i sändning att domaren gör rätt? Patetiskt", skriver en användare på Twitter.

Vissa ville dra paralleller till lördagens allsvenska match mellan Malmö FF och IFK Norrköping där skåningarnas Markus Rosenberg fick med sig en straff.

"Rosenberg skyddar sig, Hysén filmar", skriver en annan användare på Twitter.

En person valde att kritisera både MFF-kaptenen och Blåvittikonen.

"Det här att sk. "experter" försvarar Hysén och Rosenbergs filmningen med att det är "rutin från spel i större ligor". Herre min j*vla gud!".

Själv säger Hysén till GP:

– Det är en boll som han (Otto Martler) försöker gå ut och ta samtidigt som jag försöker peta bollen, antingen tar han mig eller så rammar foten backen. Är det foten som rammar backen så är det naturligtvis oturligt för dem, men det är ingenting jag kommer att be om ursäkt för.