Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Spurs tunga besked: Kane ledbandsskadad

I höstas höll en ledbandsskada honom borta i tio matcher. Nu bekräftar Tottenham att Harry Kane har ådragits sig en liknande skada.

Det var i FA-cupmötet med Millwall som oturen var framme för Tottenhams målkung. Harry Kane fastnade med foten i samband med en närkamp och tvingades kliva av matchen, som Tottenham senare vann med hela 6-0, redan innan kvarten var spelad.

Nu bekräftar Spurs att det är en ledbandsskada som anfallaren har ådragit sig. Samma typ av skada som höll Kane borta från spel under tio matcher i höstas. Och enligt klubben är det samma fot som han nu har fått problem med. 

Ligatvåan vill dock att inte uttala sig om hur länge de förväntar sig att Kane blir borta den här gången - men enligt klubben kommer 23-åringen inleda sin rehabilitering så snart som möjligt.  

Skadeavbrottet kommer högst olämpligt för Tottenham som tillsammans med Manchester City, Arsenal, Liverpool och Manchester United går en stenhård kamp om Champions League-platserna bakom serieledande Chelsea. Kane är dessutom skytteligaledare i Premier League. En liga han delar ledningen i tillsammans med Evertons målmaskin Romelu Lukaku.