Sportchefen: Häng med i vår nya fotbollssatsning

ANNONS
|

Det återstår sju omgångar av allsvenskan, 21 poäng att spela om. IFK Göteborg toppar och intresset i stan är större än på många, många år och det snackas om att avslutningen borde ske på Ullevi istället för Gamla Ullevi tack vare det stora publika intresset.

Nu tänker vi på GP-sporten dra upp fotbollsbevakningen ännu mer. Den mest konkreta satsningen märker ni om ni går in på gp.se/sport i dag vid lunchtid. Där lanserar vi vårt första fotbollsmagasin "Guldstriden", där Blåvitts tränare Jörgen Lennartsson pratar om mötet med Hammarby på söndag och lagkapten Mattias Bjärsmyr om comebacken efter skadan. Dessutom den alltid lika trevlige och påläste Ralf Edström och självklart kommer GP-sportens fotbollskrönikör Mattias Balkander alltid att vara med i programmen.

ANNONS

12.00 på gp.se/sport, missa inte det.

Det här är bara början. En gång i veckan fram till avslutningen, 31 oktober, kommer vi att producera ett halvtimmeslångt fotbollsmagasin och förutom nämnda gäster skall ni inte bli överraskade om både Glenn Hysén och Torbjörn Nilsson dyker upp tillsammans med en och annan överraskning.

Till detta kan jag lova att vi kommer att bevaka ännu fler träningar i syfte att ni alltid skall få det senaste i pappers-GP och i våra digitala kanaler. Och på gp.se och i mobilen hittar ni så klart vår Silly-blogg med det senaste från 031-klubbarna tillsammans med Mattias Balkanders fotbollsblogg.

Som ni säkert upptäckt har vi också publicerat matchtexter från övriga allsvenska topplag i pappers-GP för att ni skall få ännu bättre information och helhetskänsla för guldstriden.

Var så så säkra - ni kommer att märka att det är guldstrid i allsvenskan.

Även om jag inte alls gillar att vi går mot mörkare och kallare tider, så finns det godsaker som kommer att lysa upp min tillvaro, inte minst när det gäller fotboll. Nämnda guldstrid i Allsvenskan, Champions League och inte minst Erik Hamréns kommande äventyr. Till det kan vi lägga Utsiktens vara eller icke vara i Superettan, Örgrytes förhoppningar om avancemang, Häckens och Gais avslutningar och inte minst om Göteborgs FC lyckas nå en Europaplats.

ANNONS

Och tröttnar vi på fotbollen, så drog hockeysäsongen på allvar igång i går och handbollen och innebandyn är redan i full gång.

För att nämna något.

ANNONS