Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Spelarnas högsta önskan: Zlatan

I en anonym enkät genomförd av ESPN får 140 spelare i MLS välja den spelare de helst skulle vilja se i ligan. Och det är inte Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo som toppar listan. – Ibrahimovic skulle vara en fantastisk underhållning, säger en anonym spelare i enkäten.

Zlatan Ibrahimovic framtid är fortsatt oviss. Manchester United vill behålla sin svenske succéanfallare och i kontraktet med United finns det en option på ytterligare ett år, Zlatan har dock valt att vänta med ett besked.

– Klausulen är redan löst, men inget är klart än. Från min sida? Vi får vänta och se vad som händer, sa Zlatan enligt Manchester Evening News nyligen.

Svensken har i omgångar kopplats ihop med en flytt till den amerikanska ligan MLS, där David Beckhams kommande projekt i Miami och Los Angeles Galaxy varit några av de klubbar som nämnts flitigast.

LÄS OCKSÅ: Efter fula armbågen – Zlatan uppges slippa böter

"Kan bli ett ansikte utåt" 

Och om det var upp till MLS-spelarna skulle det bli en flytt över Atlanten för Zlatan. I en anonym enkät utförd av ESPN där 140 spelare i MLS deltagit svarade 22 procent att svensken är den spelare de helst vill se komma till ligan.

– Man kan plocka in skickliga spelare, men du behöver någon med personlighet som kan bli ett ansikte utåt för ligan. Det ser ut som att han har kul. Om media ger sig på honom så ger han tillbaka direkt, säger en spelare i Western Conference.

– Ibrahimovic skulle vara fantastisk underhållning. Han skulle vara med på sportnyheterna nästan varje dag, säger en anonym spelare.

Bakom Zlatan röstade 20 procent på Lionel Messi och 17 på Cristiano Ronaldo.