Spelarna som hänger löst i United – sex spelare på väg bort

Manchester United är enligt engelska medier säkra på att de kan sälja Bastian Schweinsteiger. Den tyske legendaren ingår inte i Mourinhos planer.

ANNONS
|

Enligt Manchester Evening News så ska den engelska storklubben vara ”säkra” på att de kan lyckas skeppa iväg Schweinsteiger innan transferfönstret stänger. Tysken har två år kvar på sitt kontrakt och är en av spelarna som tjänar mest i United. Intresse finns från Italien, Tyskland och andra klubbar i Premier League.

Jose Mourinho ska även vara osäker på den belgiske yttern Adnan Januzaj men där ska United hellre vilja låna ut 21-åringen.

Juan Mata som Mourinho snabbt gjorde sig av med i Chelsea vill dock klubben behålla. Det enda som skulle kunna få United att sälja Mata är om spanjoren själv vill lämna klubben. Där ska det finnas intresse från Everton, Valencia och Juventus.

ANNONS

Flera engelska medier skriver även att Marcos Rojo, Phil Jones, Ashley Young och Matteo Darmian hänger löst. Särskilt trion med Jones, Young och Darmian som inte fick plats i den 18-manna trupp som Mourinho hade med sig till segern över Leicester.

ANNONS