Spana in världsstjärnans dyra julklapp – lyxåk för flera miljoner

Den portugisiska fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo hade ett tungt världsmästerskap. Desto bättre går det med bilsamlingen. Det sedan han nyligen överraskades med lyxbilen Rolls-Royce.

ANNONS
|

Cristiano Ronaldo är en stor bilentusiast och förfogar över ett antal vrålåk.

Nu kan han addera ytterligare en lyxbil till sin samling.

Världsstjärnans flickvän Georgina Rodriguez tyckte nämligen det var dags att uppvakta Ronaldo med en dyr julklapp, närmare bestämt en ny Rolls Royce, som enligt uppgifter värderas till 3,1 miljoner kronor.

Portugisen äger flera bilar sedan tidigare, däribland en Bugatti Centodieci (värderad till 80 miljoner kronor) och en Mercedes G Wagon (värderad till omkring 6,3 miljoner kronor).

Ryktas om flytt

Det har stormat rejält kring Cristiano Ronaldo under den senaste tiden. Före världsmästerskapet i Qatar berättade Ronaldo, i en intervju med Piers Morgan, om sin situation i Manchester United. Han sade bland annat att han kände sig förrådd av klubben och att han inte hade någon respekt för tränaren Erik ten Hag.

ANNONS

Intervjun ledde sedermera till att Ronaldo lämnade Manchester United efter ett gemensamt beslut och han har därefter varit klubblös sedan i slutet av november.

Den senaste tiden har det ryktats om en flytt till Al Nassr för portugisen. Avtalet med den saudiska klubben ska enligt spanska Marca vara värt 2,1 miljarder svenska kronor per säsong, vilket skulle göra Ronaldo till världens bäst betalda spelare.

Cristiano Ronaldos nya lyxåk.
Cristiano Ronaldos nya lyxåk. Bild: Skärmdump Instagram Cristiano Ronaldo

LÄS MER:Cristiano Ronaldos nya köp – vrålåk för 80 miljoner kronor

LÄS MER:Uppgifter: Cristiano Ronaldo klar för saudiska Al-Nassr

LÄS MER:Ronaldos kritik: "Känner mig förrådd"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS