Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sneijder: "Vi får se om de saknar honom eller inte"

Han har slutat i det svenska landslaget. Ändå handlade det mesta om Zlatan Ibrahimovic på den holländska presskonferensen. – Vi får se om de saknar honom eller inte, säger Wesley Sneijder.

Blind höll inför träningen en presskonferens tillsammans med lagkaptenen och mittfältsklippan Wesley Sneijder. Glada miner först, lite mer sammanbitet när frågorna började hagla. Bland annat om kaoset där assisterande tränaren Dick Advocaat har lämnat laget och Marco van Basten har aviserat att han går samma väg efter matchen mot Sverige.
– Det är klart att det är en besvikelse. Men vi måste fokusera på matchen, det är det enda vi kan och måste göra, säger Blind.
– Vi är här för att vinna. Ett kryss kan vara bra i slutändan, men det är inte det vi är ute efter.

Frågorna handlade också om den svaga insatsen i 1–2-mötet med Grekland.
– Vi måste titta på de bra saker vi gjorde. Vi började bra, även om det bara var en kort tid, säger Wesley Sneijder.
– Men det här är en helt annan match, den första matchen i ett kval och lite mer press. Det är tid för de stora spelarna, nu får vi se hur många stora spelare vi har.

Sneijder blir den starkast lysande stjärnan på Friends gräs på tisdagskvällen, nu när Zlatan Ibrahimovic har lagt landslagsskorna på hyllan.
– Zlatan är en spelare med exceptionella kvaliteter, det vet vi alla. Men vi får se om de saknar honom eller inte. Det är inte bara Zlatan som ska ersättas, utan flera andra.