Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Smedberg–Dalence borta 4-6 veckor

Martin Smedberg–Dalence fick chansen från start senast mot Norrköping. Men det blev bara dryga halvtimmen innan han fick kliva av skadad. Nu skriver IFK Göteborg att Smedberg–Dalence blir borta från fotbollsplan i 4-6 veckor.

Martin Smedberg–Dalence har haft det svårt att ta en plats i startelvan den här säsongen. När han nu äntligen fick chansen senast mot Norrköping, fick han bara en halvtimme på planen innan det högg till i baksidan av låret och Smedberg–Dalence tvingades till byte.

Under dagen kom resultatet av MR-undersökningen. Och det är inget roligt svar för kantspelaren. Resultatet visar att han nu missar 4-6 veckor.

– Tyvärr en skada som tar någonstans mellan 4 till 6 veckor att läka. Vi startar dock behandling och rehab omedelbart, säger IFK Göteborgs sjukgymnast Fredrik Larsson till klubbens hemsida.

Smedberg–Dalence har varit i klubben sedan 2014 och har totalt startat tre matcher den här säsongen. Nu återstår det att se hur många fler matcher det blir för ytterspringaren den här säsongen.

– Vi ska givetvis göra allt för att han ska komma tillbaka så fort som möjligt, säger sjukgymnast Fredrik Larsson.