Smällar utanför Malmö FF:s hotell i natt

Malmö FF:s uppladdning inför cupfinalen mot IFK Göteborg stördes i natt av höga smällar i centrala Göteborg.
– Utan att kommentera exakt var vi bor kan jag bekräfta att några har uppfattat ljud utifrån under natten, skriver Malmö FF:s kommunikatör Jonathan Hansen i ett sms till GP.

ANNONS
|

Svensk cupfinal ikväll. Ett klassikermöte mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi.

Men förberedelserna för skåningarna hade kunnat vara bättre.

– Utan att kommentera exakt var vi bor kan jag bekräfta att några har uppfattat ljud utifrån under natten. Det är dock ingenting som har påverkat oss, skriver Malmö FF:s kommunikatör Jonathan Hansen i ett sms till GP.

Malmö FF har vidtagit de åtgärder som de anser nödvändiga.

– Vi har vidtagit de åtgärder vi ansåg nödvändiga. I övrigt kan jag bara säga att vi har lagt det här bakom oss och fokuserar fullt ut på kvällens match, skriver Hansen.

ANNONS

Martin Fredman säkerhetschef på svenska fotbollsförbundet säger till GP att man från förbundets sida är informerade om händelsen.

Polisen bekräftar för GP att ett vakthavande befäl hört smällar under natten. Fredrik Svedemyr är presstalesperson hos polisen i Region Väst.

– Han har hört det i egenskap av privatperson, det är ingen polisiär händelse. Det har inte kommit in någon anmälan till oss.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS