Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Shakira vill att stjärnan lämnar Barcelona

Gerard Pique har vunnit allt som går att vinna med Barcelona. Trots det är hans framtid oviss i klubben, detta då hans flickvän, Shakira vill att han lämnar klubben, enligt Goal.

Den 29-årige mittbacken är given i Barcelona och det spanska landslaget. Under sin framgångsrika karriär har han vunnit allt med Barcelona. Trots det verkar det knaka lite i fogarna.
Detta då Gerard Pique ofta blir utbuad av de egna fansen under landskamperna för Spanien. Något som sker på grund av att Pique ofta talat sig varm om sina känslor för Katalonien istället för Spanien.
Extra impopulär är han i Madrid, dels för sina känslor för Katalonien, men även för sina pikar på Real Madrid och främst superstjärnan Cristiano Ronaldo.

LÄS ÄVEN: Stjärnans vilda attack – skäller ut pampen

En som verkar ha fått nog av buandet är Piques flickvän, Shakira. Världsartisten vill att Pique lämnar Barcelona och istället flyttar till London och Premier League, enligt Goal.

Vad Pique tycker om sin framtid är oklart. Men Manchester United jagar fortfarande en mittback och kanske är det dags för ännu en återkomst – likt den Paul Pogba gjorde i somras, för Pique som slog igenom i United innan han flyttade till Barcelona.

LÄS ÄVEN: Maradona sågar Messi: "Jag är besviken på honom"

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.