Sergio Rico åter i koma

PSG-målvakten Sergio Rico sparkades av en häst och hamnade i koma.
För några dagar sedan uppgavs han vara på bättringsvägen.
Nu har hans tillstånd försämrats igen, uppger sjukhuset för spanska AS.

ANNONS
|

Rico, som tidigare spelat i klubbar som Sevilla och Fulham samt gjort en landskamp för Spanien, råkade ut för en olycka i slutet på maj.

Målvakten föll av en häst och sparkades av denna i nacken. Sparken tog allvarligt.

Rico fick föras till sjukhus där han legat i koma – men för några dagar sedan meddelade sjukhuset att man väckt honom och att han var på bättringsvägen.

Nu har han drabbats av ett bakslag, rapporterar sjukhuset för spanska AS.

Enligt tidningens uppgifter är han åter satt i koma, hans tillstånd beskrivs som kritiskt. Målvakten är nu inlagd på intensivvårdsavdelningen där specialister övervakar honom.

ANNONS

Hyllades av PSG

Rico är 29 år gammal och har denna säsong fått agera back-up till förstemålvakten Gianluigi Donnarumma. PSG och lagets supportrar hyllade honom stort i samband med ligaavslutningen förra helgen.

– Det viktigaste var hyllningen till Sergio. Det finns viktigare saker än fotboll. Vi kunde ha förlorat med 22–0 och det skulle inte ha ändrat detta. Vi var verkligen tvungna att hylla Sergio. Vi är alla drabbade och det har oroat oss hela veckan. Vi ville hylla honom så gott vi kunde, sa storstjärnan Kylian Mbappé efter mathen.

Totalt har Rico varit inlagd i 13 dagar.

LÄS MER:Sergio Rico intensivvårdas efter hästolyckan

LÄS MER:Sergio Ricos fru känslosamma meddelande efter hästolyckan

LÄS MER:Sergio Rico förd till sjukhus efter fall från häst

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS