Sebastian Ohlsson väntas bli borta tre månader

IFK Göteborg har fått ett tungt skadebesked. Sebastian Ohlsson väntas bli borta i tre månader på grund av en fotskada.
– Det är klart att det är ett tungt besked, säger Fredrik Larsson, fysioterapeut i laget.

ANNONS
|

Det var oroväckande scener som IFK Göteborgs fans fick se tidigt i mötet med Hammarby. Sebastian Ohlsson, en av Blåvitts viktigaste spelare, blev sittandes på planen och såg ut att ha ont.

Han fortsatte därefter spela, men tvingades innan den första halvleken var över att bryta.

Exakt hur illa det var visste man inte då.

Nu vet man.

På sin hemsida meddelar IFK Göteborg att Sebastian Ohlsson väntas bli borta i omkring tre månader på grund av en fotskada.

– Det är klart att det är ett tungt besked, men samtidigt är Sebastian motiverad och inställd på att när det är dags för full fotbollsträning igen så är han redo att bidra till laget. Han vet vad som krävs och vi finns här vid hans sida för att optimera hans återuppbyggnad. Förväntad frånvarotid är cirka tre månader, beroende på hur rehabiliteringen fortskrider, säger Fredrik Larsson, fysioterapeut.

ANNONS

LÄS MER:Emil Salomonssons känslosamma hyllning av fansen

LÄS MER:Fem punkter efter IFK Göteborgs kryss mot Hammarby

LÄS MER:Sirius sportchef Ola Andersson sjukskriven

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS