BK Häcken är på träningsläger i Marbella och GP sänder både dam- och herrlagets matcher.
BK Häcken är på träningsläger i Marbella och GP sänder både dam- och herrlagets matcher. Bild: SIMON HASTEGÅRD

Se alla Häckens matcher från Marbella på GP

GP utökar bevakningen av träningslägret i Marbella. Nu står det klart att vi sänder BK Häckens samtliga matcher från den spanska solkusten. Fem matcher på nio dagar väntar för dig som är GP-prenumerant.

ANNONS
|

Fotbollstemperaturen skruvas upp på GP.se. Med bara två månader kvar till de allsvenska premiärerna och mindre än en månad till svenska cupens gruppspel punktmarkeras Göteborgslagen under träningslägret i Spanien. Nu är det klart att GP också kommer livesända BK Häckens träningsmatcher från lägret.

– Fantastiskt kul att kunna erbjuda vår publik liveidrott i toppklass. Suget efter nyheter om våra lokala lag är på topp och vi har sett en stor ökning i intresset nyheter kring BK Häckens damer. Därför känns det här extra bra, säger Joakim Magné, sportchef på GP.

LÄS MER:BK Häckens skräckresa – mitt i stormen Malik

Möter Claessons Krasnodar

Första matchen spelas redan på torsdag, då BK Häckens herrar ställs mot ryska premier league-klubben FC Rostov. Ett par dagar senare, den 6 februari, möter de Victor Claessons Krasnodar. Damerna ställs mot norskt motstånd gånger två, i form av Brann (7 februari) och Rosenborg (11 februari).

ANNONS

GP:s team på plats i Marbella, Robert Laul och Linus Petterson, levererar senaste nytt och släpper en specialpodd i flera delar under hela lägret. Podden som heter Håla Marbella hade premiär under onsdagen.

– Vi vill ge våra läsare den bästa bevakningen av våra lokala lag, och nu kan man ta del av det i såväl text som ljud och nu då i live-tv, säger Joakim Magné.

LÄS MER:Erik Friberg gästar ”¡Håla Marbella!”-podden

Här är BK Häckens matcher som GP sänder från Spanien

Torsdag, 3 februari kl 16:00: FC Rostov (herr)
Söndag, 6 februari kl 16.00: Krasnodar (herr)
Måndag, 7 februari kl 14.30: SK Brann (dam)
Fredag, 11 februari kl 12.30: Rosenborg (dam)
Fredag, 11 februari kl 16.00: Sarpsborg (herr)
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS