Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Sam Larsson: "Vet inte om han har mitt nummer"

Sam Larsson har imponerat stort i Heerenveen. Men när Janne Andersson tog ut sin första landslagstrupp fanns inte "Samba Sam" med. – Jag hoppas han tar ut mig nästa gång, säger 23-åringen enligt nederländska Telegraaf.

När Sverige möter Nederländerna den 6 september kommer några nya ansikten finnas med på planen. Alexander Fransson, Karl-Johan Johnsson och Christoffer Nyman har inte funnits med i tävlingsmatch-sammanhang tidigare. En annan ung svensk som hade hoppats på en plats i truppen är Zenith-fostrade Sam Larsson. 

Yttern som varit framgångsrik i Heerenveen sedan flytten från IFK Göteborg hade gärna mött landet han bor och verkar i. 

– Jag hoppas att han väljer mig nästa gång. Andreas Granqvist är den nya ledaren. Sverige har många duktiga spelare som måste ta för sig nu och jag hoppas att jag snart kommer att bli en av dem, säger han enligt nederländska Telegraaf

"Vet inte om han har mitt nummer"

Janne Andersson slog en signal till den tidigare petade Oscar Wendt för att fråga om han var intresserad av landslagsspel. 

Men till Sam Larsson har han inte ringt. 

Jag vet inte om han har mitt nummer, haha, säger Larsson. 

Nederländerna misslyckades totalt i kvalet till EM, och blev fyra i sin grupp bakom Island, Tjeckien och Turkiet. Men Sam Larsson tycker trots det att Sverige slår ur underläge.

Det kommer att bli en tuff match för Sverige. Nederländerna har enligt min mening mer kvalitet. Vi har för närvarande för få spelare på den europeiska toppmötet, säger han.