Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sam Larsson tränar med Blåvitt: "Jag mår bra"

Ljumskarna satte stopp för Sam Larsson som lämnade landslaget. Nu tränar han med IFK Göteborg. – Det är klart att det var tråkigt att det blev som det blev, säger han i appen Blåvitt Inifrån.

Sam Larsson hade chansen att få göra debut i landslaget när Janne Andersson tog ut honom till VM-kvalmatcherna mot Luxemburg och Bulgarien. Men i sista matchen innan landslagssamlingen mot PSV skadade Larsson ena ljumsken. Skadan var så pass allvarlig att Sam Larsson och Janne Andersson kom överens om att mittfältaren skulle lämna landslaget.
– Jag var jätteglad när jag blev uttagen. Jag märker att jag har tagit mig ett steg närmare. Nu gäller det bara att komma tillbaka från det här så har jag fyra matcher i Holland på mig att visa upp mig, säger han i appen Blåvitt Inifrån.

Men Sam Larsson åkte inte tillbaka till Holland och Heerenveen. Istället valde 23-åringen att åka till Göteborg och stämpla in på Kamratgården igen. Där rehabtränar han nu för att få ljumskarna att bli bättre.
– Det börjar lätta faktiskt. Jag mår bra, men det är klart att det var tråkigt att det blev som det blev, säger Larsson.