Örgrytes Mohamed Said.
Örgrytes Mohamed Said. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Said önskar att det vore 2020 redan nu

Säsongen 2019 är över. Mohamed Said önskar att 2020 tog vid direkt.
– Jag är så jävla taggad!

ANNONS

En ispåse över den ena kinden. Mohamed Said känner av smällen från när han dundrade in i Norrby-målvakten Mergim Krasniqi.

– Men det är okej.

Faktiskt mer än okej, egentligen.

Mot Norrby, i säsongens allra sista match, fick Mohamed Said spela från start för första gången sedan han återvände till Örgryte i somras.

Oj, som han hade längtat.

– Det har varit tufft. Du är där uppe och tränar varje dag, men får ingen speltid. Jag gjorde allt jag kunde. Nu, i de sista två matcherna, har jag fått chansen och gjort min grej. 15 minuter i förra matchen, 90 minuter nu. Det betyder mycket för mig, säger Said som dessutom blev målskytt.

ANNONS

LÄS MER:Mohamed Said berättar om tiden i Vitryssland

Även det hans första i år. Fullträffen betydde 2–4 i en match som slutade 4–4. Daniel Paulsson skottassisterade.

– Han dribblade in och jag tänkte: "Han lägger den i djupled". Jag gick i djupled, men så sköt han via min mage och in i mål. Mål är mål!

Said ler.

LÄS ÄVEN: "Oj, vad han behövde få göra det målet

Hur skönt var det?

– Jag gjorde mål, jag spelade 90 minuter. Nu är jag taggad för nästa säsong. Det är bara köra, träna varje dag. När nästa tränare kommer, då måste jag vara redo.

Said spritter av spelglädje – av längtan.

– Jag vill att nästa säsong ska börja nästa månad! Men det är fem, sex månader kvar ... Jag längtar redan.

Vad har Thomas (Askebrand, tränare) sagt till dig under hösten?

– "Du konkurrerar med de andra, det är bara att köra. När du får din chans, bara gör din grej". Nu kom chansen på slutet. Det var bara att ta den.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS