Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/12

Sadio Mané kan spela mot Chelsea

Liverpool är inne i en djup formsvacka och på tisdagskvällen kommer serieledaren Chelsea på besök. En tuff uppgift, men Jürgen Klopp kan glädjas åt att Sadio Mané finns tillgänglig.

Mané har varit en av Liverpools absolut bästa spelare sedan flytten från Southampton i somras. Och hur mycket han betyder för laget har varit tydligt den senaste tiden.

Läs också: Succé för Olsson – Swansea skrällvann mot Liverpool

Läs också: Cupskrällen: Liverpool utslaget

Yttern har spelat Afrikanska mästerskapen den senaste månaden, samtidigt har Liverpool spelat usel fotboll. Men när Chelsea gästar Anfield på tisdagskvällen kan Mané finnas med i hemmalagets startelva.

– Vi måste ta ett noggrant beslut, vi måste se honom i ögonen och ta reda på vad som är möjligt (hur mycket han kan spela). Klubben gjorde ett enastående jobb som fick hit honom så snabbt, säger managern Jürgen Klopp, enligt Daily Mail.

Senegal förlorade kvartsfinalen mot Kamerun på straffar, efter att Mané missat från elvameterspunkten. Sedan var Liverpool snabba med att plocka hem högeryttern i ett privatplan.

– Han kan vara ett alternativ i matchen mot Chelsea, det är en väldigt bra spelare som är tillbaka, det kan bara vara en bra nyhet, säger Klopp.