Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Sören Rieks svar – efter piken från Mattias Bjärsmyr

IFK Göteborg vann Svenska cupen och Mattias Bjärsmyr var inte sen med att pika Malmös tidigare Blåvittspelare Sören Rieks.
Nu ger Malmöspelaren sitt svar.
– De kan snacka, men vi visade ju att det var klasskillnad på söndagen, säger Sören Rieks till Kvällsposten.

IFK Göteborg sänkte Malmö FF på Gamla Ullevi efter stort drama för att säkra titeln i Svenska cupen. En sen kvittering och ett avgörande i förlängningen låg bakom segern.

Efter matchen och i den vilda Blåvita glädjen intervjuades IFK Göteborgs Mattias Bjärsmyr av Cmore och kunde inte låta bli att skicka en liten pik till Malmös tidigare IFK-spelare Sören Rieks.

– Det är gött att jag har vunnit fler titlar på en och en halv månad i Blåvitt än Rieks gjort på tre år i Malmö, sa Mattias Bjärsmyr.

Kvällsposten har pratat med Sören Rieks, som skadades i finalmatchen mot Blåvitt, och nu ger han sitt svar på passningen från Bjärsmyr.

”Visade klasskillnad”

– Han är bra på att prata. Vi får se efter säsongen, då hoppas jag stå med den största titeln. Men det är klart, de vann cupen så de har rätt att håna oss. De kan snacka. Men vi visade ju att det var klasskillnad på söndagen (3–0-seger i det allsvenska mötet), säger Rieks till Kvällsposten.

Sören Rieks berättar också att det tagit sin lilla tid att komma över att det blev finalförlust mot IFK Göteborg i cupen.

– Det var en av årets största matcher så det är klart att det var negativa känslor efter matchen, dels för att man inte kunde fullfölja den och dels för att den slutade som den gjorde. Det var några tunga dagar efter det, säger Sören Rieks.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.