Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Både Zlatan och hela svenska landslaget sågas i belgisk media inför kvällens ödesmatch.

Sågningen: ”Sverige är inte ens ett hinder”

Både Sverige och stjärnan Zlatan Ibrahimovic sågas rejält av både belgisk media och tunga fotbollsprofiler i landet inför kvällens ödesmatch. – Sverige är inte ens ett hinder på väg mot nästa omgång, säger förre storspelaren Eddy Snelders.

I kväll 21.00 spelar Sverige ödesmatch mot Belgien i Nice där seger för blågult är ett måste för vidare avancemang. För motståndaren – och av UEFA världsrankade tvåan – räcker det med ett kryss för att säkra andraplatsen i gruppen bakom Italien.

Temperaturen stiger sakta men säkert inför avspark i det så viktiga mötet länderna emellan – och i belgisk media går man på många håll hårt åt det svenska landslaget.
– Sverige är beroende av Zlatan och begränsade i sin kvalitet. Sverige är inte ens ett hinder på väg mot nästa omgång, säger förre storspelaren Eddy Snelders till Sporza.

Het Nieuwsblad presenterar den troliga svenska startelvan:
"Det är Zlatan och följande tio svenskar…"
Tidningen skriver även på sin förstasida:
"Adjö, Zlatan."

Men man går även hårt åt Ibrahimovic, som i går berättade att den avslutande EM-matchen blir det sista han gör i landslaget.
– Zlatan har varit okontrollerat svag hittills. Sverige har spelat med tio spelare. Sverige ska absolut inte vara något problem, säger holländaren Jan Mulder till Het Laastse Nieuws enligt Sportbladet.

Tidningen DM Focus applicerar tre substantiv på den 34-årige svenske lagkaptenen, skriver Expressen:
"Han är en clown, cowboy, ikon."