Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Så har du aldrig sett stjärnan tidigare

Harry Kane är firade skyttekung i Tottenham. Men såhär har du aldrig sett den 23-årige engelske landslagsstjärnan – utklädd till Bane från Batman.

Han öser in mål i Tottenham och har så gjort under flera säsonger. Den engelske landslagsmannen, Harry Kane har spelat för Tottenham sedan 2009 och förlängde nyligen sitt kontrakt med den engelska klubben. Det nya avtalet sträcker sig till 2022.
– Det är fantastiskt. Alla vet hur mycket jag älskar detta lag och vad jag känner för klubben. Att skriva på ett nytt kontrakt är en speciell känsla. Vi har en ung trupp och rör oss åt rätt håll, sa han till Spurs TV efter att kontraktet var påskrivet.

Under årets säsong har det blivit sju mål i Premier League på tolv matcher för Harry Kane. Tottenham är redan tio poäng bakom suveräna serieledarna Chelsea, men endast tre poäng bakom tvåan Manchester City.

Harry Kane verkar trivas rejält med livet. Under söndagen bjöd han sina följare på Twitter på förvandlingen till Batman-skurken, Bane. Fansen kunde följa Kane steg för steg och fick gissa på vem han höll på att förvandlas till.
”Några bra gissningar och några usla! Jag är Bane från Batman – jag kan ge Tom Hardy (som spelar Bane i filmen) en kamp”, skriver Kane på Twitter.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.