Så laddar stjärnorna inför Supermatchen

ANNONS
|

På lördag är det dags för Supermatchen på Nya Ullevi. Göteborg kommer invaderas av storstjärnor. Men hur ser deras uppladdning ut inför matchen ut? Låt oss ta en titt.

Galatasarays tyske stjärna Lukas Pololski laddar i alla fall upp med en docka föreställande honom själv med VM-bucklan.

Zlatan Ibrahimovic har njutit av sin semester som han spenderade med familjen i Los Angeles, här fastnade han på bild tillsammans med David Beckham och Matt Le Blanc, mer känd som Joey Tribbiani från serien "Vänner".

Zlatan verkar nu ha kommit igång med träningen. Han laddar i gymmet. Det lutar åt att svenskens första match i United-tröjan blir just på Ullevi på lördag.

ANNONS

LÄS OCKSÅ: "Väntar på besked om Zlatan"

Wesley Sneijder, Galatasarays nederlänske mittfältsmaestro, laddar på träningsplanen där han hittat ett bra sätt att svalka sig.

Uniteds stortalanger Jesse Lingaard och Marcus Rashford höll humöret uppe under turnén i Kina, som dock fick ett snopet slut.

Det tänkta derbymötet med Manchester City i Peking fick ställas in på grund av väderförhållanden och United fick åka hem.

LÄS OCKSÅ: Superderbyt ställs in - inget rivalmöte i Kina

Anthony Martial blev blåst på sitt nya nummer, nio, när Zlatan kom till klubben. Han återhämtar sig efter det med att ta en båttur.

LÄS OCKSÅ:"Supertalangen missnöjd med United - på grund av Zlatan"

Galatasarays portugisiska supertalang Bruma laddar genom att posa på träningsplanen.

Uniteds ytter Ashley Young och tränaren José Mourinho tycker säkert det är helt okej att lämna ett regnigt Kina för ett soligt Göteborg ...

ANNONS