Karriären har sträct sig över två decennier. Snart kan den vara över om man får tro italiensk media.
Karriären har sträct sig över två decennier. Snart kan den vara över om man får tro italiensk media. Bild: DANIELE BUFFA

Ryktet om Zlatan: "Troligt att han flyttar hem till Sverige"

Kontraktet med AC Milan löper ut i sommar, och det kan bli det sista vi ser av Zlatan Ibrahimovic på fotbollsplanen. Italienska medier menar på att Ibrahimovic troligtvis flyttar hem när säsongen är slut.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic har en turbulent vinter med en sparkad fotbollschef bakom sig, och en oviss framtid framför sig. 38-åringens kontrakt löper ut i sommar och enligt italienska medier ska Zlatan vara redo att lägga skorna på hyllan och flytta hem till Sverige.

Enligt Tuttosport ska Napoli vara intresserade av svensken, men La Gazzetta dello Sport menar på att Ibrahimovic är mer inställd på att lämna det coronadrabbade Italien.

”Att föreställa sig honom starta ett nytt äventyr i Serie A är svårt. Mer troligt är att han återvänder till Sverige, till sina många affärer som ha bygger upp”, skriver tidningen enligt Fotbollskanalen.

ANNONS

Calciomercato är inne på att Ibrahimovic tröttnat på både lagkamraternas underprestationer och hur ledningen behandlat Zvonimir Boban och Paolo Maldini, duon som var ansvarig för värvningen av Ibrahimovic.

Fotbollschefen Zvonimir Boban fick lämna sitt uppdrag nyligen, och även sportchefen Paolo Maldini ryktas vara på väg bort efter att ägaren Ivan Gazidis uppgetts vara missnöjd med lagets säsong.

I nuläget befinner sig Milan på en sjundeplats i Serie A som just nu skjutits upp på grund av coronavirusets spridning i Italien.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS