Rooney vill avsluta karriären i United – får vänta på svar

Wayne Rooney har börjat säsongen bra i Manchester United och sägs vilja avsluta karriären i klubben. Men någon kontraktsförlängning kommer han inte att få, enligt The Sun.

ANNONS
|

Den engelske landslagskaptenen har ett kontrakt fram till sommaren 2019 som ger honom cirka tre miljoner kronor i veckan. Enligt The Sun så ska Rooney vilja förlänga kontraktet med United och avsluta karriären i klubben som han varit trogen sedan flytten från Everton.

”Det kommer att ta minst 16-18 månader innan United ens kommer titta på att förlänga kontraktet”, säger en källa inom United till The Sun.

Rooney är nu inne på sitt tolfte år i klubben och skrev på ett nytt kontrakt så sent som i februari 2014. Under de senaste säsongerna när United inte har presterat under David Moyes och Louis van Gaals ledning har Rooneys form sviktat rejält. Men Mourinho tror fortfarande stenhårt på Rooney.

ANNONS

– Wayne har varit en underbar spelare för den här stora klubben över de tolv senaste åren. Han har vunnit alla titlar som går och jag är säker på att han kommer att bjuda på många mer minnesvärda stunder för fansen på Old Trafford.

Wayne Rooney har gjort 178 mål på 368 matcher för United efter flytten från Everton för cirka 270 miljoner kronor.

ANNONS