Rooney: "Jag har ingenting att bevisa för någon"

Wayne Rooney har varit ifrågasatt i Manchester United men nätade direkt i premiären. – Jag har ingenting att bevisa för någon, säger han till Sky Sports.

ANNONS
|

Det var en ganska blek insats av Wayne Rooney i premiären mot Bournemouth. Den engelske landslagskaptenen har varit ifrågasatt och många menar att han får spela mer än vad han förtjänar.

Men mot Bournemouth i premiären slog Rooney till och satte 2-0 i 3-1-segern. Efter matchen avfärdade han snacket om att han inte har presterat.

– Jag fortsätter att prestera. Jag har ingenting att bevisa för någon. Jag har spelat det här spelet en lång tid, jag tror på min egen förmåga och jag har bra självförtroende, säger han till Sky Sport.

– Jag tycker att jag är bra nog för att spela, spelar jag där jag spelar idag så kommer jag att göra mål.

ANNONS

Jose Mourinho kunde glädja sig åt att båda hans anfallare, Wayne Rooney och Zlatan Ibrahimovic nätade i premiären. Mourinho och Zlatan har vid flertalet tillfällen inför ligastarten pratat om att ”vinna är allt som räknas”. En inställning som har smittat av sig i Manchester United.

– Vi har gjort fyra bra värvningar som stärker vårt lag. Vi har en ny tränare som har vunnit titlar överallt där han har varit. Det är en spännande tid för oss själva och för fansen. Det känner du på dig, säger Rooney.

ANNONS