Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ronaldos ord i natt: "För mig är det här ett unikt tillfälle"

Han blev utbytt skadad i EM-finalen men var gladast av alla efteråt. I den mixade zonen bjöd Cristiano Ronaldo på underhållning med sin son. – Ett av min karriärs lyckligaste ögonblick, säger superstjärnan.

Cristiano Ronaldo lämnade Stade de Frances gröna matta efter 24 minuter. Efter en tuff tackling från Dimitri Payet tvingades den portugisiske superstjärnan att kasta in handduken. Gråtandes bars Ronaldo ut på bår och många trodde att Portugals chans på guldet försvann i samma stund.
Men Ronaldo han gav inte upp utan stöttade sina lagkamrater vid flera tillfällen. I slutet av matchen var han nästan mer förbundskapten, än förbundskaptenen Fernando Santos.

Efter matchen var det en minst sagt rörd Cristiano Ronaldo som försökte sätta ord på sina känslor. Vid sin sida hade han sonen i den mixade zonen.
– Jag är otroligt lycklig. Jag har velat ha det här länge, sedan 2004 har jag bett Gud om en chans till. Portugal förtjänar det, våra spelare förtjänar. Jag hade otur i dag, tidigt, men jag trodde hela tiden på att de här spelarna skulle vara starka nog att slå Frankrike, tillsammans med vår tränares strategi, säger han.
– Det här är ett av min karriärs lyckligaste ögonblick. Jag vill tacka spelarna, vår tränare, de hitresta, de som har stöttat oss sedan början. För mig är det här ett unikt tillfälle, oförglömligt.

 

@cristiano Ronaldo kom till kaoset i flashen och showade med sonen.

Ett filmklipp publicerat av Patrick Ekwall (@patrickekwall)

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.