Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Ronaldos effekt på lagets kostvanor: ”Ingen äppelpaj”

Cristiano Ronaldo är tillbaka i Manchester United – med besked. Stjärnan nätade dubbla gånger i återkomsten. Men anfallaren verkar inte bara ha inverkan på planen. Efter återkomsten har spelarnas matvanor förändrats.
– Ingen rörde äppelpajen och vaniljsåsen, inte en enda spelare gick och hämtade brownie, säger målvakten Lee Grant till Talksport.

Det skulle inte dröja länge innan storstjärnan Cristiano Ronaldo presenterade sig i återkomsten för Manchester United. I matchen mot Newcastle klev portugisen fram och gav sitt lag ledningen, två gånger.

Men anfallaren verkar inte bara göra avtryck på planen.

Till Talksport berättar målvakten Lee Grant om hur lagets matvanor har förändrats sedan Ronaldos återkomst.

– Vanligtvis när vi äter middag tillsammans en fredag avslutar vi med något sött. Lite äppelkaka, en brownie och grädde eller något annat, säger Grant till Talksport.

Men under fredagens samling inför matchen mot Newcastle vågade ingen sträcka sig efter desserten.

– Ingen rörde äppelpajen och vaniljsåsen, inte en enda spelare gick och hämtade brownie. Alla satt kvar och en av killarna frågade mig: ”Vad har Cristiano på sin tallrik”?

Enligt Grant ska innehållet på Cristiano Ronaldos tallrik varit ”det hälsosammaste du kan tänka dig”. Något som avskräckte de andra i laget.

– Inte en enda spelare vågade gå och hämta något av skräpmaten som erbjöds, det var galet att se, säger Grant.

Ronaldo har alltid haft strikta kostvanor och noggrant skött om sin kropp. Sett till vad han presterat på planen under sin karriär verkar det ha gett resultat. Enligt Grant är han i en galen form.

– Han har den näst bästa kroppen i laget, efter mig, säger Lee Grant med ett skratt.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.