Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Cristiano Ronaldo och José Mourinho under tiden i Real Madrid. Bild: Andres Kudacki
Cristiano Ronaldo och José Mourinho under tiden i Real Madrid. Bild: Andres Kudacki

Ronaldo och Mourinho nära slagsmål: "På gränsen till tårar"

Den kroatiske fotbollsstjärnan Luka Modric har skrivit en självbiografi. Där avslöjar stjärnan ett bråk mellan José Mourinho och Cristiano Ronaldo som nästan fick bägaren att rinna över helt.
"I omklädningsrummet var Cristiano förtvivlad, på gränsen till tårar", skriver Modric enligt Corriere dello Sport.

Luka Modric och Cristiano Ronaldo var lagkamrater i Real Madrid under ett par säsonger. Där coachades duon av José Mourinho och när Modric nu släpper sin självbiografi, som för övrigt kommer till Sverige den 21 juli, berättar han om en incident mellan Ronaldo och Mourinho.

Modric berättar att Mourinho hade för vana att vara väldigt hård mot just Ronaldo och kanske blev det som allra värst i en match i spanska cupen där Real ledde med 2–0 i halvtid, men det var inte tillräckligt enligt Mourinho.

"Var vansinnig"

Cristiano Ronaldo hade enligt sin tränare inte gjort rätt i samband med ett inkast vilket ledde till het ordväxling ute på planen som sedan fortsatte.

"Jag såg att Jose var vansinnig på Cristiano och de käbblade länge ute på planen. Tillbaka i omklädningsrummet var Cristiano förtvivlad, på gränsen till tårar. Han sa: ’Jag gör mitt bästa och han fortsätter kritisera mig", skriver Luca Modric enligt Corriere dello Sport.

Det gick sedan så långt att det nästan blev handgemäng mellan duon.

"Efter en stund kom Mourinho och var rasande på portugisen och ifrågasatte hans ansvarstagande under matchen. Det blev så hetsigt att om inte lagkamrater avbrutit dem så hade det blivit slagsmål", skriver Modric.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.