Ronaldo: "Min son kommer aldrig heja på dem"

I en spansk tv-intervju pratade Cristiano Ronaldo öppet om sitt privatliv. Bland annat avslöjade han vilket lag han verkligen inte vill se sin son heja på. - Det är omöjligt att han kommer supporta Barcelona, säger han.

ANNONS
|

Det är inte speciellt vanligt attCristiano Ronaldo pratar med media om sitt privatliv. Men i en intervju med Marca-TVöppnade Real Madrid-stjärnan sig. Han berättade om sin son, kärleken till Real Madrid och om vad han tror att José Mourinho kan betyda för Manchester United.

Det var 2010 som Ronaldo blev pappa. Då 31-åringen använde sig av en så kallad surrogatmamma har fotbollsstjärnanfått ansvara för barnets uppfostran.

- Min son har förändrat mitt liv på många sätt.

- Han har ingen mor, han har en mamma och en pappa på samma gång, vilket är jag.

Men Ronaldo berättar att han harhaft god hjälp av sin egen mor, som han hyllarstort i intervjun, när det har gällt sonens uppfostran.

ANNONS

- Min mamma är pelaren i familjen och hon hjälper mig mycket med "Cris".

Portugisen, som efter flera framgångsrika år i Real Madrid, starkt förknippas med klubben hoppas att Cristiano Ronaldo Jr ska följa hans fotspår. Åtminstone när det gäller vilkenklubbhan ska heja på. Ett lagsom anfallsstjärnan absolut inte vill se sin son supporta är, föga oväntat, Real Madrids stora antagonist,FC Barcelona.

- Det är omöjligt att han vill heja på Barcelona, för han har mina gener. Men om han inte skulle hålla med mig, så hade jag fått accepteradet.

Även Jose Mourinho var ett av samtalsämnena som diskuterades i intervjun.

- Jag hoppas Manchester Unitedkan bli vad dehar varit. Förhoppningsvis kan Mourinho se till att det blir en förbättring.

ANNONS