Ronaldo bryter isoleringen – lämnar landet

På tisdagen kom beskedet att Cristiano Ronaldo testat positivt för covid-19. Nu skriver flera medier att stjärnan bryter isoleringen för att återvända till Italien.

ANNONS
|

Cristiano Ronaldo, som testades positivt för covid-19 i tisdags, har lämnat den portugisiska landslagssamlingen i utkanten av Lissabon för att flyga till Italien och fortsätta sin karantän där, rapporterar flera medier.

Världsstjärnan lämnade Portugal i sitt privata plan tidigt under onsdagsmorgonen, visade bilder från tv-bolaget CMTV.

I Portugal gäller 14 dagars karantän om man uppvisat ett positivt prov, medan det i Italien bara är tio. Det tros vara bakgrunden till varför han flugit hem till Turin. Han ser nu ut att missa Juventus kommande matcher mot Crotone och Dynamo Kiev.

Samma dag meddelade Juventus att även mittfältaren Weston McKennie testat positivt för coronaviruset och att laget därmed är tillbaka i karantän.

ANNONS

LÄS MER:Cristiano Ronaldo smittad av covid-19 – missar mötet med Sverige

Ronaldo skulle egentligen ha spelat mot Sverige under onsdagskvällen men missar den matchen.

När Sverige och Portugal möttes i september avgjorde Ronaldo mötet när han gjorde matchens båda mål i Portugals 2-0-seger.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS