Ronaldo bossar med Real Madrids stjärnvärvning

ANNONS
|

Tidningen as.com har publicerat ett filmklipp från Real Madrids träning som visar hur Cristiano Ronaldo skickar iväg Rodriguez från sin träningsgrupp – portugisen hade kommit fram till att de med James var en man för mycket. Nyförvärvet slår ut med armarna när han förbryllat lämnar Ronaldos grupp för att ansluta till en annan. Därefter räknar Ronaldo om spelarna i sin egen träningsgrupp och ser nöjd ut när han verkar uppnå en önskad siffra.

Men trots att han tillåts bossa på träningarna så omges den portugisiska superstjärnan på nytt av flyttrykten. Han sägs inte vara nöjd med att kompisarna Mesut Özil, Xabi Alonso och Angel di Maria fått lämna klubben.

ANNONS

– Han är olycklig och har sagt det, säger journalisten Guillem Balague, som var den som först avslöjade Cristiano Ronaldos flytt till Real Madrid, i tv-programmet Revista de La Liga.

– Han drömmer om att återvända till United och de har de ekonomiska musklerna att få honom. Allt finns på plats för honom att återvända till Old Trafford. När det blir av beror på Cristiano själv och Real Madrid, säger Guillem.

ANNONS