Rigobert Song förklarar bråket med André Onana i läckt klipp

Kameruns målvakt André Onana lämnade VM i förtid.
Nu har förbundskaptenen avslöjat spelet bakom i ett läckt videoklipp.
– Han började bara gråta, säger Rigobert Song.

ANNONS
|

Onana spelar till vardags i italienska Inter och är det givna förstavalet i Kameruns landslag. Han vaktade också kassen i VM-premiären mot Schweiz.

Till den efterföljande gruppspelsmatchen mot Serbien saknades han plötsligt helt, det rapporterades om att han lämnat Qatar efter ett bråk med förbundskapten Rigobert Song.

Trots att laget skrapade ihop fyra poäng på de återstående två matcherna fick Kamerun sedan respass. Efter uttåget har det läckt ett klipp, som bland annat Daily Mail tagit del av, där Song förklarar bråket med Onana.

– Samma dag som vi skulle möta Serbien sade jag att jag behövde prata med honom, då började han gråta, säger Song i videon.

ANNONS

”Har inte tid att prata med dig”

En stor del i bråket ska ha varit att Song haft synpunkter på Onanas spel med fötterna, någonting förbundskaptenen delvis bekräftar.

– Onana löser det ofta på träning, men tar för många risker på matcher. Jag har sagt åt honom: ”Ta inga risker, passa bollen mot kanterna inte i mitten”, säger han.

Efter utbytet fanns det ingen återvändo för duon.

– Han sa: ”Jag spelar inte, Jag har inte tid att prata med dig”. När han var på hotellet pratade han inte med mig utan gick till presidenten Samuel Eto'o som skickade i väg honom.

Eto’o är chef bas för Kameruns fotbollsförbund, även han ska ha haft ett finger med i spelet.

LÄS MER:Ronaldo efter VM-uttåget: "Gav aldrig upp"

LÄS MER:Cristiano Ronaldos flickvän Georgina Rodriguez till attack efter Portugals VM-uttåg

LÄS MER:Kravaller i Paris efter VM-matcher – 108 gripna

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS