Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/6

Real-stjärnans raseri: "Det är något fel på honom"

Karim Benzema och Mathieu Valbuena är allt annat än goda vänner. Nu har konflikten trappats upp ytterligare när Benzema svingar ordentligt mot Lyon-spelaren. – Det är något fel på honom, säger Real Madrid-anfallaren.

Det var inför hemma-EM i Frankrike förra sommaren som de båda landslagsstjärnorna kom på kant med varandra ordentligt. Mathieu Valbuena anklagade Karim Benzema för att ha utpressat honom, efter att Real Madrid-spelaren fått tag i en sexvideo med Valbuena. 

Konsekvensen av bråket blev att förbundskapten Didier Deschamps valde att peta båda stjärnorna från Europamästerskapet och ingen av dem har gjort en landskamp för "Les Blues" sedan dess. Och än är inte stridsyxan nedgrävd utan bråkstakarna fortsätter att kritisera varandra. Nu senast är det Karim Benzema som går till hårt angrepp mot Valbuena. Anfallsesset är irriterad då han tycker att mittfältaren ljuger. 

– Något är verkligen fel på honom när jag hör att han är beredd att spela med mig igen. I början var jag ett avskum, jag hade hotat honom och allt möjligt du kan tänka dig. Nu vill han helt plötsligt spela med mig, säger Benzema i en intervju med L´Equipe. 

"Jag var hans värsta fiende" 

– Han har sagt att han aldrig skulle ha lämnat in en anmälan om han visste att jag var inblandad. I över ett och ett halvt år var jag hans värsta fiende, en dålig människa, en kriminell som verkligen måste bli straffad, jag blev dragen i skiten tillsammans med min familj.

I efterspelet till bråket om sexvideon dömdes Benzemas kompis Karim Zenati till fängelse. Och just förlusten av kontakten med sin nära vän, som han endast kan träffa om han besöker honom i fängelset, tär på Benzema. 

– Valbuena måste sluta med den här skiten och jag förstår inte varför han pratar om mig. Jag är hans fiende, som ville ta pengar från honom. Om han bara hade berättat sanningen om den där sexvideon hade inget av det här hänt.