Ravelli tror på GFC

ANNONS
|

– Det har vi sett hända i andra Champions League matcher, säger Thomas Ravelli.

Han skojar, spexar och skriker precis som förr. När Ravelli är med på GFC.s träning ser han ut att ha hur roligt som helst.

– Det är fantastiskt skojigt. Och de är duktiga tjejerna. Jag får ju ta i för att kunna ta några bollar. Det har varit en otrolig utveckling på damfotbollen. Det går mycket fortare nu än om man går tillbaka 10-15 år, säger Ravelli.

På gårdagens träning, mitt under uppladdningen för returmatchen mot Arsenal, var han med i både kvadraten och i spelet. Nu hoppas den förra landslagsmålvakten att laget kan vinna i dag och ta sig vidare.

ANNONS

– Det är jätteviktig match. Och det är bara titta på vad som hänt i Champions League nu. Det går att vända, det är många lag som gjort det så möjligheten finns. Särskilt här på konstgräset.

Ska du titta?

– Tyvärr kan jag inte se matchen för jag är i Stockholm. Annars hade jag varit här.

Vad säger du om GFC:s målvakt Kristin Hammarström?

– Hon är definitivt en av de målvakter som ska med till OS i London. Sofia Lundgen (målvakt i Linköping) har jag inte någon jättekoll på, men Hedvig Lindahl (målvakt i Kristianstad) är Kristin minst lika bra som. Kanske jämnare än också. Lindahl kan göra misstag, det gör Kristin sällan.

ANNONS