Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ranieris ilska - Biebers fel

Leicester kryssade mot FC Köpenhamn. Efteråt var Claudio Ranieri rasande på Parkens gräsmatta - som fått bytas på grund av en Justin Bieber-konsert. – Planen var katastrofal, säger Ranieri enligt Independent.

FC Köpenhamn och Leicester spelade 0-0 när lagen på onsdagskvällen drabbade samman på Parken i Champions League-gruppspelets fjärde omgång. Resultatet gör att Leicester toppar gruppen - och att ett åttondelsavancemang ligger inom räckhåll.

Premier League-mästarnas tränare, Claudio Ranieri var glad över poängen - men allt annat än nöjd över underlaget som Parken hade att erbjuda. 

– Planen var katastrofal, både för oss för dem. Vi halkade massor och det var väldigt farligt att spela på, men som tur var blev ingen av mina spelare skadade, säger Claudio Ranieri enligt Independent.

Parken hade bara två veckor innan matchen tvingats byta gräsmatta då den tidigare var förstörd. Anledningen? En Justin Bieber-konsert i början av oktober hade sabbat underlaget.

Även Leicesters danska målvakt, Kasper Schmeichel, sågade underlaget. 

– Jag älskar att spela på Parken, men planen höll inte för Champions League-spel. Det var den värsta gräsmattan jag någonsin spelat på här, det är säkert. Det är naturligtvis svårt att få till det efter en konsert och vädret hjälpte ju inte heller, säger dansken enligt Tipsbladet.